Șterge-ți contul Amagi
Această traducere este oferită pentru comoditate. Dacă diferă de versiunea în engleză, prevalează versiunea în engleză. Versiunea în engleză
În aplicație
- Deschide Amagi și mergi la Profil.
- Deschide Setări → Cont și securitate.
- Atinge Șterge contul, alege un motiv și confirmă.
Vei fi deconectat, iar contul tău va fi dezactivat imediat.
Fără aplicație
Trimite un e-mail la privacy@amagi.social cu subiectul „Delete my Amagi account” și include numele tău de utilizator și numărul de telefon sau e-mailul asociat contului. Pentru a te proteja, îți putem cere să confirmi că ești titularul contului. Procesăm cererile în termen de 30 zile.
Ce se șterge
- Profilul, fotografiile, postările, poveștile, comentariile și mesajele tale sunt șterse sau anonimizate în termen de 30 zile.
- Monedele, diamantele și celelalte bunuri virtuale nefolosite se pierd și nu pot fi restaurate sau rambursate. Solicită plata câștigurilor disponibile înainte de a-ți șterge contul.
Ce păstrăm
Păstrăm doar ceea ce suntem obligați prin lege să păstrăm sau ceea ce ne este necesar pentru a preveni frauda și a soluționa litigii — de exemplu, evidențele achizițiilor și ale plăților — pe perioada cerută de lege, după care acestea sunt șterse.
Întrebări: privacy@amagi.social. Vezi și Politica de confidențialitate.